EUR 1.9558
USD 1.8202
CHF 2.0186
GBP 2.3067
CNY 2.5044
you tube
mobile version

3 жени преговарят от името на ГЕРБ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

3 жени преговарят от името на ГЕРБ

mail06:30 | 08.10.2014прегледи 978 коментарикоментари 0


ПП ГЕРБ ще инициира провеждането на преговори с всички партии, които влизат в 43-то Народно събрание. Това реши на свое заседание днес Изпълнителната комисия на партията, съобщи пресцентърът на ГЕРБ. Членовете на ръководния орган на партията решиха още:
ГЕРБ излъчва преговорен екип в състав Цецка Цачева (ръководител), Румяна Бъчварова и Менда Стоянова. И трите са членове на ИК на ГЕРБ.
Преговорите с парламентарно представените партии ще започнат от понеделник (13.10.2014г.) и ще се проведат в седем последователни дни в поредност според получения резултат на изборите. Разговорите ще се провеждат в сградата на Народното събрание. По време на срещите ще се води стенографски протокол. След края на всяка среща представителите на двете партии ще дават съвместни изявления пред представителите на медиите.
След преговорите, ГЕРБ ще проведе втори кръг консултации. От страна на ГЕРБ, в тях ще участват членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ под ръководството на председателя на партията Бойко Борсов.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg