EUR 1.9558
USD 1.7528
CHF 2.0762
GBP 2.3469
CNY 2.5001
you tube
mobile version

4 стипендии за мениджъри

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

4 стипендии за мениджъри

mail17:00 | 13.08.2012прегледи 463 коментарикоментари 0


Една от водещите институции, предлагащи магистърско образование за мениджъри в Централна и Източна Европа, WU Executive Academy, предлага стипендии специално за българи въз основа на постиженията им. Стипендиите са една пълна от 35 000 € и три частични в размер до 15 000€ (таксата за програмата е 35 000€).
ЕМВА програмата в Букурещ се преподава на английски език и предлага бързо приложими и актуални познания в сферата на бизнеса. Програмата е пригодена към бързо променящите се предизвикателства, пред които се изправят висшите мениджъри в съвременната динамична и глобална икономика. Международно признати професори работят рамо до рамо с висши топ мениджъри от глобалната бизнес среда.
WU Executive Academy е един от двата немскоезични университета, които притежават EQUIS и АМВА акредитации и всяка година е на челни позиции в международните класации.
Критерии за подбор
Могат да кандидатстват български граждани на мениджърски или по-високи позиции, които имат университетска степен и минимум три години стаж на мениджърска позиция. Други критерии са индивидуалното професионално развитие, мотивацията и нуждата от финансова помощ.
Процес на номиниране
Студентите кандидатстват директно за Executive MBA (Bucharest) на WU Executive Academy. Крайният срок за подаване на документи е 20 октомври 2012 г. Специално подбран комитет ще оцени кандиатите на база на техните професионални постижения и лични качества. Номинираните кандидати ще бъдат уведомени възможно най-бързо и поканени за персонално интервю с академичния директор.
Повече информация можете да намерите тук: https://www.executiveacademy.at/en/mba/executive-MBA/Bucharest/Pages/fact-sheet.aspx
*Executive MBA – Магистър по бизнес администрация за хора с опит на мениджърски позиции
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 5582