EUR 1.9558
USD 1.7809
CHF 2.0833
GBP 2.3306
CNY 2.5375
you tube
mobile version

Автомобилен Салон София 2024 в ИЕЦ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Автомобилен Салон София 2024 в ИЕЦ

mail12:58 | 08.10.2024прегледи 75 коментарикоментари 0


От 18 до 27 октомври Интер Експо Център ще се превърне в истински рай за феновете на колите, благодарение на Автомобилен Салон София 2024. Над 200 автомобила от различни класове и размери на над 40 производители ще бъдат представени по време на събитието. То е едно от най-големите автомобилни изложения в Европа и тази година ще зарадва посетителите с последно поколение коли, технологии и атракции, разпределени в шест изложбени зали, както и на откритата изложбена площ пред Интер Експо Център. Гостите ще имат възможността не само да разгледат най-новите модели на водещи марки, но и да се включат в тестдрайв на над 120 автомобила, както и да участват за спечелване на голямата награда – автомобил по избор.

Билетите за събитието са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg и Bilet.bg. За максимално удобство на посетителите се предлагат двойни, групови, семейни и детски билети, както и VIP билет за предпремиерния ден на изложението.

„С удоволствие очакваме гостите на Автомобилен Салон София 2024, като тази година сме се постарали да предложим забавления за всички – както за големите автомобилни фенове, така и за техните приятели и семейства, и ще имаме дори специална зона с атрактивни модели коли, LEGO модели и детски кът“, споделя Ивайло Жеглов, управител на Expo Team ООД и организатор на изложението.

Автомобилен Салон София 2024 е част от официалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA) и се провежда за 26-и път в София. Автосалонът е единствен по мащабите си в България и се отличава с нарастващия брой впечатляващи експонати и съпътстващите атракционни програми. В 10-те дни на изложението тази година ще бъдат представени тенденции в автомобилния бранш, технологични иновации и ексклузивни премиери на японски модели автомобили.

За първи път в историята на изложението организаторите са подготвили и специална зона за екстремни преживявания. В новата 6-а зала гостите ще могат да се качат на рали симулатори и да усетят тръпката от високите скорости. Зона за атрактивни модели автомобили, модифицирани за рали състезания и дрифт, щанд за луксозни спортни автомобили, площадка за класически ретро автомобили, специален официален щанд за експонати на китайските марки Geely и Lynk&Co, над 130 LEGO модела на коли и мотори, детски кът и специално обособена зона за храни и напитки са само част от съпътстващите атракции на тазгодишното издание на авто изложението.

И тази година Автомобилният салон ще затвърди позицията си като място, където всеки има възможност да избере страхотен нов автомобил и да го закупи бързо, лесно и изгодно. В рамките на изложението посетителите ще могат да се възползват от най-добрите предложения за застрахователни и лизинг услуги, както и от огромното разнообразие автомобилни продукти, резервни авточасти и тунинг системи.

Изданията на Автомобилен Салон София традиционно се провеждат на всеки 2 години и привличат хиляди посетители от цялата страна, които с нетърпение очакват да се докоснат до света на автомобилите. Все повече компании и производители от автомобилния бранш изявяват желание за участие в изложението, стремейки се да представят най-новите си модели и технологии пред многобройната аудитория. Повече информация за Автомобилен Салон София 2024 може да бъде открита на: sofiamotorshow.bg.
 

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg