АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Броени часове до DiVino.Taste
Връзката между вино и храна е основна тема по време на тазгодишния форум за българско вино DiVino.Taste 2012. И през двата дни на форума, 17 и 18 ноември, програмата предлага различни лекции и майсторски класове, посветени на магическата връзка между виното и храната.
За съчетанията между тях е изписано много, но темата никога не може да бъде изчерпана. От една страна, правилата при съчетаването на напитки и храна са много ясни и прости, но от друга не би трябвало да говорим въобще за граници и рамки в необятна област като храната. Разнообразието в предлагането, както на вино, така и на продукти за трапезата ни никога не е било толкова голямо. Само в рамките на седмица човек може да се сблъска с десетина национални кухни и да попадне на стотици различни вина от целия свят. За повечето от нас обаче да решим какво да пием с храната, която сме избрали за вечеря например си остава много трудна задача. В основата на всичко това стои нагласата, с която посягаме към чашата и чинията.
Точно за хората, които не просто се интересуват какво ядат и пият, но искат да споделят своята страст е първият форум за вино (wine) и храна (food) в България - WiFo. Той ще се проведе на 17 ноември, като част от програмата на DiVino.Taste 2012. Във втория ден на форума, 18 ноември, Ефросия Благоева ще открехне вратите към съвременния динамичен начин на живот, съчетан с удоволствието от храната и различните комбинации в миниатюри на кулинарното изкуство. На тази лекция ще бъдат предложени класически и по-нестандартни комбинации между прочутите в Испания тапаси и вино.
Броени часове преди началото на DiVino.Taste 2012, отправяме специално предложение за любителите на вино и храна: WiFo + Идейни комбинации: тапас и вино! Този пакет на цена 90 лв. ви дава достъп до форума за храна и вино и лекцията на Ефросия Благоева, до изложението и за двата дни ( 17 и 18 ноември) както и до лекциите в зала Тържествена на 17 ноември!
EconomyNews.bg е медиен партньор на събитието.
Tweet |
|