АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Български ден на виното и деликатесите в Берн



На 17 октомври, сряда в град Берн, Швейцария ще се проведе „Български ден на виното и деликатесите”. Целта на събитието е да бъдат представени българските млечни, месни и продукти на розова основа, които са напълно непознати на швейцарския пазар. Изложението ще проведе от 11.00 до 18.00 часа на централния площад „Waisenhausplatz” и ще даде възможност за осъществяване на контакти с потенциални швейцарски партньори от хотелиерския и ресторантьорския бранш.
Българските продукти ще бъдат разположени на площ 953 кв. м. в осем палатки, оборудвани с щандове. По повод събитието Посолството на България в Берн организира и Българска културна вечер, която ще се проведе същия ден от 19.00 часа. Българската делегация ще бъде водена от изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по лозата и виното инж. Красимир Коев. Инициативата за българския ден е на Министерството на земеделието и храните и Посолството на България в Берн.
Tweet |
|