АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Вкусът на парфюм Givenchy
06:45 | 04.02.2015 783 коментари 0
Premium Lifestyle
Миналата година хотел Ritz-Carlton в Берлин представи уникален проект – интерактивна „колаборация“ между ароматите на парфюми и вкусовите качества на коктейли.
Техните вкусови характеристики са трансформирани под формата на впечатляващи коктейли от миксолоджиста на бара Тициано Тасо. За да пресъздадени нотките от бял пипер, бял мускус и кожа в аромата Cuir Blanc, например, той използва екстракт от сибирски кедър за основа на коктейл в стил мартини, за да му придаде „дървесен“ вкус.
За метаморфозата на Oud Flamboyant, представян като „силен и мистериозен“, с нотки на кожа, дъб и лабданум помагат японско уиски и сок от мандарина. Така се постига дързък и хипнотизиращ вкус. Коктейлите ще се предлагат на цена от £13 в Green Bar на хотел Cafe Royal.Tweet |
|
Още от рубриката
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg