АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Гастрономическите предпочитания на румънците + видео



Румънците имат определено предпочитание към свинско и пилешко месо, запазвайки гастрономията си в традиционната зона, специфична за тази област, смята Дейвид Контант, мастър шеф в румънския кулинарен институт. Те също обичат да добавят говеждо месо в менюто си от време на време, дори ако консумацията на говеждо месо в страната все още е под средното за ЕС.
В кратко интервю за EuroMeat News френският готвач обяснява защо има много място за подобрения и иновации в румънската гастрономия, която има предимството от висококачествената храна, произведена в страната.
Шеф гтвачът Контан преподава на румънски и чуждестранни студенти тайните на кулинарното изкуство в института в Букурещ.
Tweet |
|
Още от рубриката
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg