EUR 1.9558
USD 1.7528
CHF 2.0762
GBP 2.3469
CNY 2.5001
you tube
mobile version

ЕМО Хановер отваря врати

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ЕМО Хановер отваря врати

mail16:45 | 29.04.2013прегледи 571 коментарикоментари 0


От 16 до 21 септември ще отвори вратите си Международният пазар за металообработващи машини - EMO Хановер 2013 .
Изложението ще представи „интелигентно производство”. Ще бъде показан целия диапазон от модерна металообработваща техника, която е сърцето на всяко промишлено производство. Ще бъдат представени най-новите машини плюс ефективни технически решения, съпровождащи продукта услуги, устойчивост при производството и т.н. Основни за ЕМО-Хановер са металорежещи и машини за пластична деформация, системи за производство, прецизни инструменти, измервателна техника, автоматизирани материални потоци, компютърни технологии, промишлена електроника и принадлежности. Професионалните посетители на ЕМО са от всички важни браншове на промишлеността, като машиностроене, автомобилна индустрия и техните поддоставчици, въздухоплавателна и космическа техника, фина механика и оптика, корабостроене, медицинска техника, производство на инструменти и матрици, стоманени и леки конструкции.

ЕМО Хановер е най-важното международно средище на производствената техника в световен мащаб. През 2011 година то е привлякло над 2000 изложители и 140 000 професионални посетители от над 100 държави. „Навсякъде по света индустрията е изправена пред големи задачи“, казва Кристоф Милер, Управляващ директор на ЕМО Хановер в София. Във всяка страна заедно с нарастващото благосъстояние се повишава и търсенето на по-добри продукти. Ключът за това са металообработващите машини. Водещите тенденции в обществото като изграждането на инфраструктура, мобилност, енергия, изхранване или здраве изискват повече услуги от индустрията и дават тласък на потреблението на металообработващи машини.
Българската индустрия е внесла през 2012 година металообработващи машини на стойност 62 милиона евро. Това съответства на ръст от над една трета. От 2010 г., вносът се е увеличил с над 70 %. Основният доставчик с дял от една четвърт на внесените машини е била Германия.
България и изнася металообработващи машини. Миналата година тя е експортирала машини на стойност от 27 милиона евро само за Европа. Това представлява увеличение от 27%.
"На EMO Хановер българските производители на металообработващи машини и потребителите ще се срещнат със света на металообработването. Посещението и участието на всички, които в България се занимават с металообработващи машини, е задължително ", обобщава в София Кристоф Милер, изпълнителен директор на изложението.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 5550