EUR 1.9558
USD 1.7568
CHF 2.0721
GBP 2.3502
CNY 2.4982
you tube
mobile version

Започва 78-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Започва 78-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив

mail13:24 | 25.09.2024прегледи 90 коментарикоментари 0


Рекорден брой иновации в Конкурса за златните медали се очакват в рамките на 78-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив, който започва днес и ще продължи до 28 септември, съобщиха от пресцентъра на Пловдивския панаир. 

Директни производители и търговски представители от 25 държави ще вземат участие в специализираните експозиции. Те ще представят модерното екологично строителство, машиностроенето, енергетиката, дигиталните технологии в производството, дома и търговията, тежка техника, хибридни транспортни средства и безпилотни летатателни апарати. 

За поредна година ще се проведе и Международният конкурс за иновативни продукти с високо качество, който се в превърнал в утвърдена традиция в най-старото индустриално изложение у нас. Жури, съставено от специалисти в Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, ще определи и лауреатите в 78-ото издание. Носителите на приза ще станат известни на специална тържествена церемония, която ще се проведе на 26 септември в зала "Пловдив" на Конгресния център в Пловдивския панаир.

Конкурсът се провежда в следните категории: "Машиностроене, роботизирани системи", "Електроника и електротехника, информационни и дигитални технологии, телекомуникации, офис техника", "Транспорт и автосервизно оборудване", "Енергетика и екология, технология и управление на водите, химическа промишленост", "Строителство", "Други".

78-ото издание впечатлява с иновациите на български фирми. Родният бизнес все повече залага на собствени рационални решения, които успешно внедрява в дейността си. Сред претендентите за златни медали с диплом са машини, технологии, дигитални разработки за контрол и управление на различни процеси. Открояват се продукти със сеизмична защита и мобилни възможности, високопроходима техника, почистваща техника за градски условия и други, посочват организаторите.


Тагове: Пловдив, панаир
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg