АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Избрани деликатеси представи АМБ



Традиционното парти-барбекю „Тайната на българския вкус" бе организирано от Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ). И тази година членовете на организацията се бяха погрижили да представят най-добрите си продукти пред своите гости - над 350 гости.
Сред щандовете със сурово-сушени продукти се открояваше този на „Орехите”, отрупан с луканка, сушеница, суджук, бабек, пастърма и още неустоими деликатеси. Домакините се бяха погрижили да не липсва и топла скара. Марка LEKI например предлагаше на гостите топли наденици, дебърцини, кренвирши, мортадела, деликатес с цели парченца месо, шунка и други вкусни изкушения, предпочитани и познати вече повече от 12 години на българския потребител.
„Всяка година през септември събираме партньори и приятели в неформална обстановка, защото вярваме, че това помага на съвместната ни работа с институциите да се опознаем по-добре, да ги запознаем с нашите проблеми не в строго протоколен стил, а по човешки, да осигурим на членовете си контакт с потенциални партньори в лицето на чуждите търговски представителства и разбира се – да се повеселим, като същевременно покажем на гостите си на какво високо ниво е месната индустрия в България”, коментира изпълнителният директор на АМБ Светла Чамова.
Tweet |
|