EUR 1.9558
USD 1.7528
CHF 2.0762
GBP 2.3469
CNY 2.5001
you tube
mobile version

ИИ помага при избор на матрак от ТЕД

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ИИ помага при избор на матрак от ТЕД

mail15:07 | 30.09.2024прегледи 69 коментарикоментари 0


За първи път на пазара производителя на матраци TED представя интелигентна технология за избор на матраци - сензорна постелка, която прави динамичен 3D анализ на натиска от тялото върху матрака и на базата на тези данни предлага най-подходящия модел за всеки клиент.

Сензорната постелка е резултат от нашия ангажимент да предоставим на клиентите си най-доброто в света на съня. Тази иновация, разработена в САЩ, позволява на всеки посетител да открие матрака, който най-добре отговаря на неговите индивидуални нужди и предпочитания. В процеса на измерване, постелката събира данни за разпределението на натиска по цялата повърхност, което позволява на системата да анализира и препоръча оптималния матрак за максимален комфорт и поддръжка.

Как работи?
Когато клиентът легне на сензорната постелка, тя автоматично измерва и визуализира натиска, което тялото оказва върху повърхността на матрака. Тези данни се анализират в реално време от специален софтуер, който след това предлага най-подходящите модели матраци, съобразени с конкретните нужди
на клиента.

Основни предимства на новата технология:
- Персонализиран избор: Всеки клиент получава индивидуална препоръка, базирана на уникалните му физически характеристики и предпочитания за сън.
- Научна обоснованост: Процесът на избор на матрак става много по-научен и обективен, като се премахват субективните фактори и се фокусира върху реални данни.
- По-голяма удовлетвореност: Точността на сензорната постелка значително намалява вероятността за неправилен избор на подходящ матрак.
- Подобрено клиентско изживяване: Тази иновативна технология превръща процеса на избор на матрак в интерактивно и приятно изживяване


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg