АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Как да познаем узрелия кашкавал?
09:15 | 14.11.2012 4242 коментари 1
Данаил Алеков
Монтанска фирма, позната на пазара под марката „Огоста“, показа разликите между узрял и неузрял кашкавал на специализираното изложение „Светът на млякото“ от 7 до 10 ноември т.г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) – София.Необходимото време за зреене на кашкавала е 45 дни. Когато узрее, кашкавалът добива наситен жълт цвят като масло, а неузрелият е с по-бял нюанс.
На щанда беше представен и новият продукт на компанията - айрян без вода, който грабна златен медал за уникалност на изложението „Светът на млякото”. Айрянът без вода е продукт без аналог на българския пазар. За производството му се използва свежо фермерско мляко, което е обезмаслено и се добавя единствено сол.
Tweet |
|
Коментари
Още от рубриката
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg
Сравнете цени на кашкавал преди покупка, вижте къде са коректни магазините: http://kashkaval.pazaruvaj.com/