EUR 1.9558
USD 1.7650
CHF 2.0835
GBP 2.3153
CNY 2.4873
you tube
mobile version

Кауфланд пусна кулинарен канал

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кауфланд пусна кулинарен канал

mail18:20 | 08.08.2024прегледи 637 коментарикоментари 0


В края на юни  Kaufland България стартира своя собствен канал във визуалната платформа Pinterest. Той е посветен на любителите на храната, хоби готвачите и ентусиастите, които обичат да майсторят сами вкъщи. Благодарение на новия канал потребителите ще имат бърз достъп до вдъхновяващи съвети, многобройни идеи за апетитни ястия и творчески проекти в дома си, които могат да осъществят с продукти от асротимента на веригата.

Позициониране в Pinterest ѝ дава ключово предимство в общуването със своите клиенти. Потребителите ще имат бърз достъп през мобилния си телефон до ежедневен източник на вдъхновение по широк кръг от теми – от рецепти и съвети за домакинството до идеи за декорация и стил.

Клиентите ще имат възможността да разглеждат и запазват полезно и интересно съдържание, което ще им помага в ежедневните дейности и празнични приготовления.
„Стартирането на новия ни канал в Pinterest е още един начин да достигнем до най- младите клиенти, които са и активни потребители на приложението. Създадохме това пространство, за да вдъхновяваме клиентите ни и да предлагаме полезни идеи, които отразяват нашите ценности и стремежи към по-добро и по-пълноценно потребителско изживяване“, каза Антон Терзиев, ръководител на отдел „Дигитални комуникации“ в Kaufland.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg