EUR 1.9558
USD 1.7528
CHF 2.0762
GBP 2.3469
CNY 2.5001
you tube
mobile version

КЗК отмени решение на ИА „Околна среда“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

КЗК отмени решение на ИА „Околна среда“

mail07:45 | 02.07.2013прегледи 403 коментарикоментари 0


Комисията за защита на конкуренцията отмени решение на Изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по околна среда за обявяване класирането на участниците и определяне на изпълнител на обществена поръчка с предмет „Сервизно обслужване на газ-анализаторна апаратура за контрол на качеството на атмосферния въздух и емисионния контрол” в частта му по Обособени позиции №№ 3, 5, 10 и 19.

Проучването по преписката установи, че оценителната комисия не е изискала пълния набор документи от дружеството „Софилко” ООД, избрано за изпълнител по съответните обособени позиции. Видно от представената документация, фирмата MLU е оторизирала участника да извършва продажби, поддръжка и сервизно обслужване на апаратите Fisher Scientific по обособените позиции, но никъде не е посочено в какво качество дружеството MLU (в случай на представителство - доказателство за такова) оторизира „Софилко” ООД.
КЗК връща процедурата за ново разглеждане на документите в Плик №1 в съответствие с критериите за подбор на възложителя.
Източник: КЗК


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg