EUR 1.9558
USD 1.8180
CHF 2.0126
GBP 2.3097
CNY 2.4996
you tube
mobile version

Международно изложение за храни в Румъния

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Международно изложение за храни в Румъния

mail08:02 | 04.07.2024прегледи 310 коментарикоментари 0


Международното изложение за храни INDAGRA FOOD ще се проведе между 30 октомври и 3 ноември 2024 г., в изложбения център Romexpo в Букурещ. Форумът ще бъде в зала B1, както и на откритите платформи около залата.

INDAGRA FOOD представя най-новите тенденции в месната и хранително-вкусовата промишленост както на румънския, така и на международния пазар. Форумът е насочен към производители, дистрибутори и вносители на оборудване и технологии за месната промишленост, хлебарската и сладкарската индустрии, но също така е важен за преработвателите на плодове и зеленчуци, на риба и на мляко.

Паралелно с INDAGRA FOOD, ще се проведе INDAGRA - Международното изложение на продукти и оборудване в областта на земеделието, градинарството, лозарството и животновъдството. 

Като официален представител на ROMEXPO Българо-румънска търговска камара поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Целта ни е да улесним комуникацията с румънските организатори и да спестим на българските фирми време и допълнителни разходи за участието им.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg