АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Месомания, Светът на млякото, Салон на виното 2012
Пазарът на храни и напитки е динамичен и предлага изобилие от продукти – традиционни, емблематични или включени в “менюто” на международната кухня.
Картината, събрана на едно място, показват специализираните изложби ИНТЕРФУД & ДРИНК, МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО. Времето е от 7 до 10 ноември 2012 г., а мястото - Интер Експо Център (ИЕЦ) – София. Четири изложбени зали ще представят едни от най-добрите храни, напитки, опаковки, машини и технологии.
Български и чуждестранни фирми ще покажат еталона на родната си индустрия, нов асортимент продукти, опаковки или предлагане на стоките. Италия, Унгария, Турция и Гърция планират колективно представяне на техни производители и търговци.
Производители, представители, доставчици и вносители предлагат богата гама от месни изделия и деликатеси, мляко и млечни продукти, хляб, хлебни и сладкарски изделия, консервирани и други храни, вина,спиртни, безалкохолни и други напитки.
Модерни машини, технологии, суровини и материали са във фокуса на много компании, които помагат за модерното и устойчиво развитие на хранителната индустрия.
БИО ЗОНА и ЗОНА ”ДИЕТА & ФИТНЕС” ще отговори на интереса на представителите на търговските обекти и потребителите към биопродуктите, диетичните и диабетичните храни. С уникални продукти Асоциацията на конвивиумите на SLOW FOOD в България ще насочи вниманието и потребителската култура към признати за кулинарни съкровища храни. Колективното участие на Италия - “Spazio Italia”, както и “Лаборатория за италиански вкус“ ще представят продукти и изкушения от италианската кухня.
Дебют прави Дефилето “Дизайнерски торти” на тема “Сватбени торти”, както и за първи път “Кетчуп класик” и “Конфитюр от рози” са в състезанието “Да преоткрием традицията”, организирано от Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци и др.
Изложителите се готвят за конкурса “Златен медал с диплом” за качествени готови храни, напитки и/или добавки. В ход е подготовката на традиционния Конкурс на потребителя. По същото време в зали 5 и 6 ще се състои изложбата за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ. Паралелното провеждане на СИХРЕ и изложенията за храни и напитки ще бъде много полезно както за деловите участници, така и за потребителите на продукти и услуги в двете направления. Изложбите са отворени от 7 до 9 ноември от 10.00 до 18.00 часа, на 10 ноември – до 16.00 часа. Повече информация на www.iec.bg
EconomyNews.bg e медиен партньор на Интер Експо Център.
Tweet |
|