АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Още едно българско вино в "Швайцерхоф"
07:30 | 19.04.2013 1748 коментари 0
Данаил Алеков
Още едно българско вино намери място в менюто на петзвездния хотел „Швайцерхоф” в Люцерн. Това стана ясно в понеделник след среща между Матиас Кеслин, мениджър ресторант в „Швайцерхоф” и Антонио Мастроджовани, организатор на Седмицата на българската кухня в Швейцария. Става въпрос за виното Contemplation от „Катаржина Естейт”. Както EconomyNews.bg съобщи по-рано този месец, двете страни вече постигнаха договорка виното от изба „Анжелус Естейт” да бъде включено в менюто на хотела. „Българските вина, които избрахме да предлагаме на клиентите, са много добри и с красив етикет, леко сладки, но това е нормално. В зависимост от търсенето, клиентите ще решат колко време да оставим виното в менюто”, заяви Матиас Кеслин. Освен вината от „Анжелус Естейт” и „Катаржина Естейт”, в менюто ще се предлага и 33-годишното бренди „Черноморско злато”. Предстои да бъдат направени първите поръчки, да се договорят цените и да се организират доставките. Според Антонио Мастроджовани, приблизително до 1 месец вината ще бъдат включени официално в менюто.През ноември, петзвездният хотел „Швайцерхоф” ще бъде домакин на Седмицата на българската кухня в Швейцария. Събитието се организира съвместно между хотел „Швайцерхоф”, Антонио Мастроджовани и Посолството на Република България в Конфедерация Швейцария.
Tweet |
|
Още от рубриката
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg