АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
По какво се познава узрелия кашкавал?
Каква е разликата между узрял и неузрял кашкавал? Обясненията със съответната дегустация на продуктите ще представи монтанската фирма „Войнов и сие“, позната на пазара под марката „Огоста“, по време на специализираното изложение „Светът на млякото“ от 7 до 10 ноември т.г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) – София.
За първи път потребителите ще имат възможност да получат ценни съвети:
- как да отличим претърпелия процеса на зреене и готов за консумация млечен деликатес от непретърпелите този процес и набързо „узрели“ продукти, които се предлагат в магазинната мрежа;
- какви са качествата на млечните продукти, приготвени в монтанския регион;
- по какво българските продукти се отличават на световната кулинарна сцена.
Гостите на щанда ще могат да опитат и останалите продукти на фирмата:
-айрян без вода – специална напитка без аналог на нашия пазар;
-краве мляко 3,6% масленост по БДС стандарт, съдържащо живите млечни закваски Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus;
- биволско кисело мляко;
- над 30 вида класически сладоледи и сладоледени торти, произведени от първокачествено свежо краве мляко и сметана.
Всички продукти с марката се произвеждат без растителни мазнини.
Компанията е на българския пазар вече 22 години.
Tweet |
|