EUR 1.9558
USD 1.8784
CHF 2.1094
GBP 2.3506
CNY 2.5920
you tube
mobile version

По какво се познава узрелия кашкавал?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

По какво се познава узрелия кашкавал?

mail12:15 | 30.10.2012прегледи 893 коментарикоментари 0


Каква е разликата между узрял и неузрял кашкавал? Обясненията със съответната дегустация на продуктите ще представи монтанската фирма „Войнов и сие“, позната на пазара под марката „Огоста“, по време на специализираното изложение „Светът на млякото“ от 7 до 10 ноември т.г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) – София.
За първи път потребителите ще имат възможност да получат ценни съвети:
- как да отличим претърпелия процеса на зреене и готов за консумация млечен деликатес от непретърпелите този процес и набързо „узрели“ продукти, които се предлагат в магазинната мрежа;
- какви са качествата на млечните продукти, приготвени в монтанския регион;
- по какво българските продукти се отличават на световната кулинарна сцена.
Гостите на щанда ще могат да опитат и останалите продукти на фирмата:
-айрян без вода – специална напитка без аналог на нашия пазар;
-краве мляко 3,6% масленост по БДС стандарт, съдържащо живите млечни закваски Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus;
- биволско кисело мляко;
- над 30 вида класически сладоледи и сладоледени торти, произведени от първокачествено свежо краве мляко и сметана.
Всички продукти с марката се произвеждат без растителни мазнини.
Компанията е на българския пазар вече 22 години.

Специализираното изложение ще се състои в рамките на по-голяма изложба, посветена на храните и напитките от цял свят. Изложението ще бъде отворено от 7 до 9 ноември от 10:00 до 18:00 часа, а на 10 ноември – до 16:00 часа.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg