EUR 1.9558
USD 1.8258
CHF 2.0456
GBP 2.3126
CNY 2.5162
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:52 | 26.02.2013прегледи 280 коментарикоментари 0


Алмати, Казахстан - Нов кръг преговори между групата "5 плюс 1" /постоянните членки на Съвета за сигурност на ООН и Германия/ и Иран относно ядрената му програма. Очаква се Шесторката да предложи на Техеран известно облекчаване на санкциите, ако той се съгласи да ограничи дейностите си по оспорваната програма.

Берлин - Държавният секретар на САЩ Джон Кери ще разговаря за конфликта в Сирия с руския външен министър Сергей Лавров, след като режимът в Дамаск изрази готовност за диалог с бунтовниците. Той ще се срещне и с канцлера Ангела Меркел и германския си колега Гидо Вестервеле.
- Германският министър на външните работи Гидо Вестервеле ще разговаря с украинския си колега Леонид Кожара.

Москва - Работно посещение на холандския външен министър Франс Тимерманс. Той ще се срещне с руския си колега Сергей Лавров.

Мюнхен - Държавно посещение на президента на Италия Джорджо Наполитано /до 1 март/. Той ще се срещне с президента на Германия Йоахим Гаук, а вечерта ще гледа концерт в мюнхенската Щаатсопер по случай 200 години от рождението на Джузепе Верди.

Осло - Президентът на Мианма Тейн Сейн започва първата си европейска обиколка от Норвегия. Той ще има срещи с ръководителя на норвежката дипломация Еспен Барт Айде и с премиера Йенс Столтенберг.

Варшава - Извънредна среща на полското правителство с президента Бронислав Коморовски, посветена на перспективата Полша да влезе в еврозоната.

Вилнюс - Президентът на ЕС Херман Ван Ромпой ще посети Литва във връзка с поемането на ротационното председателство на ЕС от балтийската страна на 1 юли.

Вашингтон - Финансовата комисия на Сената ще се срещне с Джак Лу, когото президентът Барак Обама посочи за приемник на досегашния финансов министър на САЩ Тимъти Гайтнър.
- Сенатът ще гласува по спорната номинация на Чък Хейгъл за поста министър на отбраната на САЩ.

Ставангер, Норвегия - Открива се втората международна конференция "Петрол и газ на арктическия регион" (до 27).

Букурещ - Продължава двудневното посещение на председателя на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа /ПАСЕ/ Жан-Клод Миньон в Румъния.

Копенхаген - Румънският премиер Виктор Понта е на официално посещение в Дания.

Подгорица - Посещение на премиера на Босна и Херцеговина Виекослав Беванда в Черна гора.

Токио - Румънският външен министър Титус Корлъцян е на официално посещение в Япония.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4599