EUR 1.9558
USD 1.7528
CHF 2.0762
GBP 2.3469
CNY 2.5001
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:45 | 14.11.2013прегледи 585 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Заседание на Еврогрупата, обединяваща министрите на финансите на страните от еврозоната.
- Ще бъдат публикувани данни за икономическия растеж на еврозоната и ЕС през третото тримесечие на 2013 година, които се очаква да покажат, че възстановяването е твърде крехко, за да стимулира заетостта.
- Бюджетната комисия на Европейския парламент ще се произнесе по бюджета на ЕС за периода 2014-2020 година след месеци тежки преговори с националните правителства.

ХАНОВЕР - Бившият германски президент Кристиан Вулф ще се изправи пред съда в Хановер по обвинения в търговия с влияние. Очаква се съдебният процес да продължи до април 2014 г.

ЛАЙПЦИГ - Започва конгрес на Германската социалдемократическа партия /до 16/, която води преговори за коалиционно управление с консервативния Християндемократически съюз на канцлерката Ангела Меркел.

КИЕВ - Ръководителите на Нафтогаз Украйна и Газпром Евгений Бакулин и Алексей Милер ще обсъдят украинско-руските отношения в газовата сфера.

ФРАНКФУРТ - Германската централна банка Бундесбанк представя годишния си доклад за финансовата стабилност.

ЛЮБЛЯНА - Словенският парламент ще гласува бюджета за 2014 г. и 2015 г. заедно с вот на доверие на правителството на премиера Аленка Братушек.

БЕЛГРАД - Среща на сръбския премиер Ивица Дачич с ръководителя на мисията на ЕС в Косово (ЕУЛЕКС) Бернд Борхарт във връзка с повторните избори за местни власти в северна Митровица.
- Започва съдебният процес срещу бизнесмена Мирослав Мишкович, собственик на компанията "Делта холдинг", обвинен в злоупотреби и укриване на данъци, с които е ощетил
бюджета с милиони евро.

ДЕЛХИ - Министър-председателят на Великобритания Дейвид Камерън ще направи посещение в Индия и ще разговаря с премиера Манмохан Сингх.
- Британският престолонаследник принц Чарлз ще отпразнува в Индия 65-ия си рожден ден и в петък ще представлява за първи път майка си, кралица Елизабет, на срещата на върха на Общността на нациите в Шри Ланка.

РИГА - Посещение на генералния секретар на ООН Бан Ки-мун.

КАЙРО - Руският външен министър Сергей Лавров, който е на посещение в Кайро, и египетският му колега Набил Фахми ще дадат обща пресконференция.

ХАНОЙ - Посещение на министъра на финансите на САЩ Джейкъб Лу във Виетнам.

ПЕКИН - Посещение на министъра на финансите на САЩ Джейкъб Лу в Китай.

Световен ден за борба с диабета

Световен ден на качеството
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Общини: Четири истории за успеха

06:58 | 07-08-24 | 1330