EUR 1.9558
USD 1.7528
CHF 2.0762
GBP 2.3469
CNY 2.5001
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:00 | 13.05.2014прегледи 577 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Украинският премиер Арсений Яценюк пристига заедно с прозападното си правителство в Брюксел за безпрецедентно съвместно заседание с Европейската комисия.
- Европейският комисар за енергетиката Гюнтер Йотингер и украинският енергиен министър Юрий Продан имат насрочена среща за днес.

КИЕВ - Германският министър на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер пристига в Украйна. В Киев той ще има срещи с украински представители, а после планира визита в източната част на страната. Щайнмайер ще се опита да прокара идеята за национален диалог.

ДОНЕЦК/ЛУГАНСК - Следим обстановката в Донецка и Луганска област, чиито проруски сепаратистки лидери обявиха независимост след референдума от 11 май.

ПАРИЖ - Двамата основни кандидати за поста председател на Европейската комисия, консерваторът Жан-Клод Юнкер и социалдемократът Мартин Шулц ще участват в предизборен телевизионен дебат по частната френска телевизия LCI, предаван пряко.

ТБИЛИСИ - Френският президент Франсоа Оланд пристига на посещение в Грузия.

ТАЛИН - Заместник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд ще обсъди украинската криза с естонски ръководители.

ВИЕНА - Нов кръг от преговорите по иранската ядрена програма между Иран и Шесторката /петте постоянни членове на съвета за сигурност на ООН и Германия/. Преговарящите страни ще започнат работа по съставянето на окончателно споразумение относно иранските ядрени дейности.

ЛОНДОН - "Амнести Интернешънъл" публикува доклад за изтезанията по света.

ЖЕНЕВА - Световната здравна организация е насрочила спешно заседание във връзка с коронавируса близкоизточния респираторен синдром (БИРС), засегнал най-много хора в Саудитска Арабия.

БЕРЛИН - Германският канцлер Ангела Меркел ще приеме ръководителите на пет големи международни организации, с които ще обсъди здравето на световната икономика.

САРАЕВО - Премиерът на Сърбия Александър Вучич ще посети Босна и Херцеговина по покана на председателстващия Съвета на министрите на Босна и Херцеговина Виеколав Беванда. Това ще бъде първото му посещение в чужбина, откакто пое поста министър-председател.

МОСКВА - Лидерът на главната опозиционна партия в Гърция - радикалната левица СИРИЗА, Алексис Ципрас продължава посещението си в Москва, където ще има срещи с представители на руското правителство.

НИКОЗИЯ - Поредна среща от преговорите между представители на Република Кипър и признатата само от Турция Севернокипърска турска република (СКТР) за обединение на острова.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Общини: Четири истории за успеха

06:58 | 07-08-24 | 1323