EUR 1.9558
USD 1.8258
CHF 2.0456
GBP 2.3126
CNY 2.5162
you tube
mobile version

Събитията на 8 април

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 8 април

mail09:05 | 08.04.2013прегледи 273 коментарикоментари 0


Осло - Девета регионална среща на Международната организация на труда (МОТ). Българската делегация ще води вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Деяна Костадинова.

Страсбург - Комисията по външните работи на Европейския парламент ще обсъди днес доклада за напредъка на Македония по пътя й към Европейския съюз. Въпросът с временното повторно въвеждане на визи за граждани от страни извън Общността ще бъде разгледан на заседание на парламентарната комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи.

Амстердам - Посещение на президента на Русия Владимир Путин по покана на кралица Беатрикс. Путин ще се срещне с холандския премиер Марк Рюте и ще бъде приет от кралица Беатрикс.

Брюксел / Франкфурт - Посещение на министъра на финансите на САЩ Джак Лу. Той ще има срещи с председателя на Европейския съвет Херман ван Ромпой, председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, еврокомисаря за икономическите и валутните въпроси Оли Рен, еврокомисаря за вътрешния пазар и финансовите услуги Мишел Барние и с председателя на Европейската централна банка Марио Драги.

Подгорица - Резултати, коментари и оценки след произведените вчера президентски избори в Черна гора.

Ню Йорк - Среща на преговарящите в спора между Гърция и Македония за името на бившата югославска република Адамандиос Василакис и Зоран Йолевски по покана на специалния пратеник на ООН по въпроса за името Матю Нимиц.

Скопие - Резултати, коментари и оценки след вчерашния втори кръг от изборите за местни органи на властта в Македония.

Силиври, Турция - Поредно заседание по делото срещу 60 генерали, учени и политици, предполагаеми членове на ултранационалистическата организация "Ергенекон", заподозряна в подготовка на преврат срещу правителството на управляващата Партия на справедливостта и развитието.

Букурещ - Очаква се Върховният касационен съд да се произнесе по обжалването от Националната дирекция за борба с корупцията на условната присъда за шантаж на бившия румънски премиер Адриан Нъстасе по т. нар. "дело Замбакчан".

Ерусалим / Рамала - Посещение на държавния секретар на САЩ Джон Кери. Среща в Ерусалим с израелския премиер Бенямин Нетаняху и в Рамала с президента на Палестинската автономна власт Махмуд Абас.

Мадрид - Британският премиер Дейвид Камерън ще се срещне в Мадрид с испанския министър-председател Мариано Рахой.

Освиенцим - Годишен Поход на живота от нацисткия концентрационен лагер в Освиенцим (Аушвиц) до газовите камери в Бжезинка (Биркенау).

Международен ден на ромите

Световна седмица за борба с алергиите
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4614