EUR 1.9558
USD 1.7650
CHF 2.0835
GBP 2.3153
CNY 2.4873
you tube
mobile version

„StartUp” моделът в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„StartUp” моделът в София

mail08:10 | 14.03.2013прегледи 1179 коментарикоментари 0


Тази пролет стартира европейската обиколка на Бизнес Университет „StartUp University”, в рамките на която ще се проведе семинар на тема: „Моделът „StartUp” моделът – за предприемачи и инвеститори в новостартиращ бизнес, с който и двете страни печелят”. Обиколката включва и София.
За кого е предназначен?
За всички хора, имащи идеи за нови решения и търсещи ноу-хау и подкрепа за старта си, също така и за инвеститори, търсещи как и в кой новостартиращ бизнес е най-добре да инвестират?
„StartUp” моделът – за предприемачи и инвеститори в новостартиращ бинес, с който и двете страни печелят” е стратегия, създадена за предприемачи и инвеститори с по-модерен начин на мислене. Той предлага няколко основни конкурентни предимства:
• Лесно привличане на инвестиции (дори и от по-малки предприятия);
• По-добри отношения между предприемачи и инвеститори;
• Опростено вземане на съвместно решение (право на глас);
• По-малко бюрокрация в сравнение със стария модел;
• Улеснено прехвърляне на собствеността на дружеството;
• По-добър надзор над предприемач и компания;
• Бързо увеличение на капитала.

Лектор на курсът по програмата „StartUp моделът”е Юре Валант. Той е основател на Бизнес Университетът през 2007 г. и вече 5 години той изнася лекции, предавайки своя опит и знания на предприемачи. Председател е на Управителния съвет на Cadia Holding и негов създател. Юре Валант завършва обучението си по икономика в Словения. Началото на професионалния си път, Валант започва като консултант в една от най-големите търговски вериги на балканите за 90-те години „Merkur DD”. Там той работи и се запознава с методите и начините на действие в една класическа бизнес обстановка. Въпреки това, той скоро разбира, че този вид среда за него е напълно недостатъчен като поле на изява, в което той може да разгърне и да изрази целият си потенциал и идеи. През 2003г. Юре Валант основава компания „ArakSkupina DDO” с централен офис Словения и предлага ефективни бизнес решения на физически лица и фирми. До 2008 г., бизнесът му се разширява в страните от бивша Югославия, създава клонове в Босна и Херцеговина, Сърбия и Хърватия.
През 2005 г. Валант създава компания в Ню Йорк, наречена „ArakGroup LLC”, която започва да разпространява бизнеса си в целия свят. Като собственик и
главен изпълнителен директор на компанията, той решава да търси нови предизвикателства пред себе си и я продава точно когато тя достига своя пик на производителност през 2008 г.
Преди около четири години, бизнес амбициите му го отвеждат в Обединените арабски емирства, където той добавя допълнителна стойност към своя международен бизнес опит. По-добри условия за бизнес и по-привлекателен климат вероятно са причините, поради които Валант решава да се преместя там за постоянно.
След завършване на курса, всеки участник в него получава „StartUp University IBU Certificate”.
Място на провеждане:
Бест Уестърн Плюс Сити Хотел в София от 10:00 часа на 6 април 2013 г.
Продължителност: 5 часа
За повече информация:
ap@startup-uni.com
www.startup-uni.com
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg